CAT COSTA UN WEBSITE ?

Costul „real” pentru crearea unui site web este un mister pentru majoritatea dintre noi. Ar fi vorba de 300 euro? De 500 euro ? 3000 euro ? Sau cine știe cat ??

Indiferent de domeniul de activitate al afacerii dvs. un site web este mai mult decât necesar. Motivul pentru care va decideți sa construiți un site web este evident pentru a va creste veniturile. Cu siguranța majoritatea dintre dvs. nu știți care este primul pas pentru a construi un site web, darămite costul de construcție a unui site. Presupunem ca nu cunoașteți limbaje de programare sau codare astfel încât construirea unui site personalizat pe cont propriu este ieșit din orice calcul.

Așadar rămân variantele:

  • Site – uri de construcție Drag&Drop.
  • Site Web care folosește un Content Management System cum este de exemplu WordPress

Vom discuta despre ambele variante in acest articol.

Primul lucru pe care li faceți este sa căutați pe internet informații despre costul construirii unui site web. Așa ați găsit pagina noastră J
Una din provocările noastre de zi cu zi este sa stabilim costul site – ului dorit de către clientul nostru. Credeți-ne ca la începutul activității noastre aceasta etapa, de stabilirea exacta de cost pentru un anumit web site, era o reala provocare.

In prezent putem oferi costul exact in majoritatea cazurilor însă trebuie sa recunoaștem ca exista lucruri sau situații neprevăzute. Ideal este sa putem anticipa toate obstacolele care pot sa apară însă acest lucru nu este mereu posibil.
In experiența noastră am învățat câteva lucruri pe care dorim sa le împărtășim cu voi.

ESTIMAREA DE COST A UNUI SITE WEB – lucruri pe care sa le evitați

Am încercat să ne dăm seama de costul final al construirii site-ului nostru atunci când am început, aceasta fiind prima provocare reala pe care am avut-o. Am fost atât de concentrați pe costuri și pe buget, încât nu am văzut imaginea in ansamblu.

Întrebările pe care majoritatea dintre voi vi le puneți înainte de a construi un site web:

  • Am nevoie de un designer de site?
  • Cum ar trebui să angajez un designer sau dezvoltator și cât costă asta ?
  • Am nevoie atât de un designer, cât și de un dezvoltator web? Unul face ca site-ul să arate bine, iar celălalt este un tehnician de cod care construiește motorul site-ului web.
  • Unde găsesc designeri buni și dezvoltatori?
  • Câte ore vor avea într-adevăr nevoie? Au spus că le vor lua 1000 de ore. E adevărat ?
  • Voi obține cu adevărat ceea ce vreau după ce plătesc?
  • Vor înțelege ei viziunea m