Website Design pentru Afaceri mici si mijlocii

Servicii de webdesign dedicate companiilor mici și mijlocii.

Internetul a devenit foarte competitiv și în prezent orice afacere are nevoie de un website. Website-ul tău face diferența în decizia clientului de a alege serviciul tău sau al concurenței.

Înțelegem nevoile companiei tale,  știm cum trebuie să fie conceput website-ul tău pentru a avea eficiență maximă și pentru a atrage câți mai mulți clienți pentru tine.

Hai cu afacerea ta online !

Webdesign pentru companii mici și mijlocii

A deține un website este doar începutul. A fi găsit este marea provocare. Experiența noastră în Optimizarea Pentru Motoare de Căutare va face ca website-ul tău să fie găsit cu ușurință de viitorii tăi clienți.

Modifică conținutul site-ului cu ușurință

Posibilitatea să adaugi, să ștergi sau să modifici conținutul website-ului iți oferă control total asupra site-ului tău. Oferim servicii de instruire pentru administrarea website-ului, astfel încât să deții tu controlul.

Afacerile mici necesită succes pe piața locală

Am adus mai multe website-uri ale unor afaceri locale din Oradea pe primele locuri în motoarele de căutare, utilizând tehnicile noastre de optimizare pentru motoarele de căutare. Scrie-ne să discutăm și despre site-ul tău.

Cât costă un website?

Aceasta este printre primele întrebări adresate de către clienții nostri: Ce preț are un website? Știți vorba: „Ce plătești, aia primești!”

Fiecare afacere este unică, astfel că fiecare afacere necesită un website unic. Nu există o soluție general valabilă. Unele afaceri necesită implementare de plată online, altele optimizarea SEO a mai multor pagini, poate website-ul tău va avea nevoie de un sistem de rezervare, integrare de formulare, etc. Opțiunile sunt infinite.

Vă prezentăm informații despre media costului unui website în funcție de tipul de website.

Site de prezentare

Prețul unui website cu 10-15  pagini, care prezintă servicii sau produse, formular de contact,  blog, începe de la 250 euro. Prețul exact al website-ului îl determinăm în funcție de conținutul furnizat de tine. Dacă poți furniza conținut bine redactat și  imagini de calitate, atunci prețul va fi mai mic.

Ce este un site de prezentare ?

Magazin On-Line

În cazul unui magazin online, lucrurile devin un pic mai complicate în ceea ce privește implementarea sistemului de vânzare. Costul unui magazin începe de la 450 euro. Costul diferă în funcție de numărul de produse pe care le va conține magazinul online, precum și de metoda de livrare și plată.

Solicită ofertă de preț

Îmbunătățire website existent

În situația în care ai deja un site pe care dorești să-l îmbunătățești ori dorești ca acesta să urce în ierarhia motoarelor de căutare, noi te putem ajuta. Prețul diferă în funcție de site-ul pe care îl ai deja și informațiile conținute de acesta.

Solicită ofertă de preț

Serviciile incluse în oferta noastră de web design:

 • Design adaptabil pe dispozitivele mobile. În prezent căutările pe mobil le depășesc pe cele de pe desktop. Dacă ai un website care nu este conceput pentru toate dispozitivele, cu siguranță vei pierde vizitatori, respectiv clienți
 • Formular de contact.Cu ajutorul căruia clienții te vor putea contacta cu ușurință. Mesajul va fi trimis instant către căsuța ta de email.
 • Număr de telefon de contact.Pe fiecare pagină numărul de telefon va fi vizibil astfel încât vizitatorul, cu un singur click, va putea să te sune pentru a se interesa de produsele sau serviciile pe care le oferi.
 • Tu vei putea edita conținutul website-ului.Vei putea edita și publica conținut nou oricând dorești.
 • Găsirea cuvintelor cheie.Mai mult de jumătate din munca pentru optimizarea unui site pentru motoarele de căutare constă în analiză. În oferta noastră am inclus și acest serviciu, fără cost suplimentar. Website-ul tău va fi proiectat în acest fel către un succes asigurat.
 • Editare text.La fel de important precum designul site-ului este şi informația conținută de acesta. Un design frumos atrage vizitatori și le fură privirea, însă un conținut bine redactat îi va face să rămână mai mult timp pe site. Putem îmbunătăți textele pe care le ai deja pregătite, sau putem concepe de la zero toate informațiile pe care le va conține site-ul tău.
 • Integrare Social Media.. Interacțiunile cu site-urile de socializare ajută la notorietatea website – ului și creșterea poziției acestuia în listările motoarelor de căutare. Orice strategie social media care are ca scop promovarea brandului tău și implicit creșterea numărului de clienți va începe pe website-ul tău.
 • Pagini de produs.Dacă dorești să crești în motoarele de căutare cu un serviciu sau produs specific atunci ai nevoie de o pagină dedicată produsului respectiv. Astfel vei crește șansa ca afacerea ta să fie găsită de potențialii clienți.
 • Sistem de administrarea a conținutului website-ului.Ai nevoie de acest sistem de administrare pentru ca tu să poți publica instant oferte, produse noi, fotografii sau articole pe website. Acest sistem este foarte ușor de folosit și este inclus în oferta noastră.
 • Sistem de monitorizare a vizitatorilor.Cu trecerea timpului vei dori sa afli care pagini atrag mai mult traffic si cel mai important care dintre ele au nevoie de imbunatatiri. Cel mai bun mod prin care poti verifica acest lucru este un sistem de monitorizare al vizitatorilor.
 • Traducerea website-ului.Dacă produsele sau serviciile tale se adresează altor naționalități recomandăm traducerea website-ului. Oferim servicii de implementare traduceri pe website.

Ajutăm afacerile mici și mijlocii să aibă succes online

Odată ce ai decis să lucrăm împreună, pe lângă faptul că vei avea un website care îți va prezenta cât mai clar afacerea, te vom ajuta să atragi noi clienți prin campanii de marketing online.

În ciuda sutelor de website-uri care apar zilnic, vei avea siguranța că website-ul tău va fi găsit ușor de potențialii clienți, care vor alege serviciile sau produsle tale în locul celor ale competitorilor. Noi asigurăm succesul website-ului tău.

De ce suntem diferiți?

Ce ne face diferiți față de celelalte companii de webdesign cărora vă puteți adresa? Totul se rezumă la conținutul website-ului.

Pentru cei care doriți să vă îmbunătățiți site-ul existent, primul pas pe care îl facem este să analizăm conținutul acestuia. Cum se pretează acest conținut la motoarele de căutare? Unde pot fi făcute îmbunătățiri? Dacă va trebui să o luăm de la „zero” vom crea conținutul împreună cu tine, asigurându-ne că textul conține cuvintele cheie pentru ca site-ul să-și facă treaba.

Această abordare garantează un website de calitate, cu o strategie care va pune afacerea ta acolo unde îi este locul: pe prima pagină a motoarelor de căutare.

Noi nu doar creăm website-ul. Noi te ajutăm să-ți crești afacerea.

Tau Webdesign Oradea face diferenta

Noi chiar oferim suport!

Munca noastră nu se termină atunci când website-ul tău va fi online. Odată ce vei intra în posesia noului tău website, noi vom continua să îți acordăm suportul necesar.

Întrucât, în prezent, internetul este un mediu dinamic, într-o continuă dezvoltare și optimizare, paginile de internet trebuie îmbunătățite constant. Când ai un site, trebuie să știi că acesta necesită și mentenanță. Trebuie să te asiguri că ai copii de rezervă cu conținutul acestuia, actualizate mereu.

Noi ne ocupăm de mentenanța site-ului tău, tu scăpând astfel de această grijă. Site-ul tău va fi în siguranță, iar tu te vei putea concentra la maxim asupra activităților tale.

Vreau website

AI NEVOIE DE UN WEBSITE?

Te ajutăm!

Clienții noştri ne îndrăgesc pentru că suntem prietenoși, entuziaști, deschiși și receptivi. Te ajutăm să găsești soluțiile pe care le cauți. Sună-ne la +40722468704 sau scrie-ne, utilizând formularul de contact de mai jos și hai să începem să discutăm despre noua ta pagină de internet.

CREȘTE-ȚI AFACEREA ÎNCEPÂND CHIAR DE AZI! OBȚINE MAI MULT TRAFIC, MAI MULȚI CLIENȚI! ȘI EVIDENT, OBȚINE MAI MULTE VÂNZĂRI!