Website 24/7. Site–ul tau este deschis non-stop.

A avea un  website este ca si cum ai deschide ușa și ai invita clienții în afacerea ta.
Prin urmare … De ce afacerea ta are nevoie de un site web?

Website-ul tau comunică cu potențialii si actualii clienți  24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an.

Chiar și atunci când tu nu ești la munca, website – ul tău lucrează pentru tine. Clienții ajung sa-ti cunoască afacerea, produsele si serviciile  prin intermediul website – ului. Deținerea unui website poate fi mai benefica decât împărțirea cârtii tale de vizita la mii de oameni.

Un website iți extinde aria de acoperire a produselor si serviciilor.

Persoanele de peste drum sau persoanele din celălalt colt al tarii au acces la produsele si serviciile tale din confortul căminului lor.

Website – ul iți mărește eficiența publicității.

Publicitatea tipărită este statică, în timp ce internetul este dinamic. Odată ce ai instalat  un site web, iți recomandam ca materialele tale de publicitate tipărită să includă adresa site-ului tău care odată accesata va informa clienții despre serviciile tale prin poze, texte, formulare etc.

Website-ul iți aduce feedback de la clienți.

Utilizează formulare, e-mail și platforme de socializare precum Facebook și Twitter pentru a permite clienților să comunice cu tine.

Implementează o comunicare eficienta. Indiferent dacă site-ul tau este destinat clienților sau angajaților, comunicarea pe internet și comunicarea prin e-mail este eficientă din punct de vedere al costurilor și economisește timp.

Un website te ajută să fii găsit.

Un website bine construit crește vizibilitatea acestuia in  motoarele de căutare pe care oamenii le folosesc pentru a găsi ceea ce caută. Specialistul tău ar trebui să ofere nu numai soluții de design creativ, ci sa optimizeze site – ul pentru a fi prietenos cu motoarele de căutare,  astfel încât clienții să vă poată găsi.

Asigură vânzare directa.

Comerțul electronic poate reduce în mod drastic cheltuielile în timp ce vinde 24 de ore pe zi. Chiar dacă nu iți vinzi produsul online, website-ul  tău  are posibilitatea de a-ti face compania cunoscuta printre potențialii sau actualii clienți.

Ajunge la consumatorul moderni.

Generația tânără  nu își poate imagina lumea fără o conexiune la internet si fără device-uri prin care sa comunice in lumea digitala. Tot mai multa lume este prezente online, chiar si printre cei mai in vârsta.  Fără o prezenta online puternica afacerea ta nu va exista pentru un număr tot mai mare de consumatori.

Un website bun te avantajează in fața concurenței.

Cu cât obții mai repede  o prezență pe web, cu atât mai bine. Și competiția ta știe  acest lucru. Tot mai mulți clienți sau potențiali clienți iau decizii online in baza structurii si a  informației găsite pe website-ul tau.  Un website ușor de utilizat si care transmite un mesaj clar clienților are un rol major de a atrage noi clienți sau de a-i păstra pe cei existenți.