Vrei un site de prezentare ?

completează câmpurile de mai jos pentru ofertă de preț

Site de prezentare

Un site de prezentare este de cele mai multe ori cea mai bună soluție  pentru promovarea afacerii sau serviciilor dvs.  cu un excelent raport eficiență / cost.  Este usor de utilizat, captivant pentru vizitatori și poate fi accesat de pe orice dispozitiv: desktop, laptop, tableta sau mobil.

Un site de prezentare prezintă serviciile sau produsele pe care le comercializați cu descrieri eficiente și imagini captivante.  Poate fi utilizat ușor împreună cu website – urile social media făcând astfel legătura cu clienții  între aceste două platforme.

Vreți să aflați mai multe ? Contactați-ne !

Considerați că aveți nevoie de un site de prezentare ?

Fiecare dintre noi am fost într-un salon auto, într-un apartament ori într-o casă pe care am dorit să o cumpărăm sau la supermarket iar acolo am luat decizii cu privire la produsele pe care dorim să le achiziționăm.

Un Site de prezentare este exact același lucru – dispuneți de o perioadă scurtă de timp pentru a convinge vizitatorul de serviciile sau produsele pe care le vindeți. Dacă nu-i place ceea ce vede, la fel ca și la salonul de prezentare, casa sau apartamentul ori supermarketul, potențialul client va părăsi website – ul și probabil nu se va mai intoarce.

Captivați-vă potențialii clienți și vindeți-vă serviciile prin site – ul dvs. de prezentare.

Vedeți lucrările noastre
Site prezentare Oradea Avocat Rusu Cristian
Webdesign Oradea Responsive. Website adaptabil pe toate tipurile de dispozitive mobile

Ce este un Site de prezentare ?

Un site de prezentare poate fi asemănat cu o broșură tipărită pentru lumea digitală. Vizibil atractiv, SEO prietenos și un material foarte bun de citit compus în general dintr-un număr maxim 20 de pagini.

Ușor utilizabil, la fel de simplu ca întoarcerea unei pagini. La fel ca și la o broșură de prezentare finalul trebuie să fie același:  închideți broșura și sunați compania în cauză.

Un site de prezentare bine realizat are potențialul de a fi un instrument genial pentru promovarea afacerii dvs. pe web și poate fi, de asemenea, cel mai profitabil din punct de vedere cost eficienta.

Cu toate acestea, există potențiale capcane pe care veți dori să le evitați …

Serviciile noastre

Este un Site de prezentare alegerea corectă pentru afacerea dvs ?

Site-urile de prezentare reprezintă o solicitare standard făcută de companiile mici care au un buget limitat și care rareori fac modificări în conținutul site-ului.

Aici multe companii fac o greșeală. Doar plasarea de informații despre afacerea dvs. online nu garantează succesul. E nevoie de un scop, o misiune. Un site de prezentare trebuie să atragă și să rețină acei vizitatori pe site.

Site Prezentare Bihor Rent a Bike
Site prezentare Oradea Gradina Transilvaniei

Un site de prezentare este ceea ce aveți nevoie.

Am avut solicitări de la mai multe companii care nu căutau de fapt o muncă suplimentară. Cerința lor era un website care să prezinte compania,  să arate profesional și să confere seriozitate cu privire la serviciile pe care compania le oferă. Acest website va personaliza afacerea, va prezenta testimoniale și va prezenta visual serviciile oferite de companie.

Promovarea afacerii dvs. în acest mod necesită un site web bine gândit și proiectat lucru la care noi suntem experți. Veți avea un site de prezentare la care să puteți modifica conținutul, să adaugați și să eliminați pagini și să aveți chiar și un blog. Este optimizat și pentru desktop, tablete și smartphone-uri – fără costuri suplimentare, cu o partajare socială solidă.

Contactați-ne acum !

Care sunt problemele asociate unui site de prezentare?

Totul este despre noi. Acesta este un defect fundamental în orice site de prezentare și ceea ce vedem în fiecare zi. Serviciile pe care le oferiți, cât de buni sunteți și cum sunteți lideri în domeniul de activitate.

Această abordare poate fi problematică. În loc să vorbiți despre „noi”, trebuie să vorbiți despre serviciile oferite si despre nevoile clientilor dvs.

Site prezentare care lucreaza pentru tine si pentru clientii tai

Cum să abordați clienții

Dacă site-ul dvs. de prezentare nu reușește sa abordeze și să convingă potențialii clienți înseamnă  că site – ului dvs. de prezentare îi lipsește cel mai important lucru.

Puneți-vă câteva întrebări simple înainte de a comanda orice servicii de webdesign:
• Ce doriți să obțineți?
• Încercați să măriți traficul pe site?
• Încercați să abordați publicul și să îi instruiti în noi și interesante evoluții din domeniul dvs. de activitate?
• Doriți mai multe solicitări din partea vizitatorilor website -ului?
• Vă lipsesc conversiile?
• Puteți dovedi că sunteți expertul local în piața țintă a afacerii dvs.?

Toate cele de mai sus pot fi implementate cu ușurință într-un designul unui site de prezentare, dar există o mare diferență. În loc să vorbiți despre dvs. vorbiți despre ce beneficii poate aduce afacerea dumneavoastră în ceea ce privește finanțele, afacerile sau chiar viețile clienților dvs.

Cum să măriți audiența site – ului ?

Ce putem face noi pentru dvs ?

Am lucrat cu multe companii mici si mijlocii. Multe dintre acestea au solicitat un site de prezentare care să certifice cine sunt și care sunt serviciile sau produsele pe care le ofera.

Cei care ne-au angajat au observant în timp că le-a crescut cifra de afaceri, a crescut numărul clienților care accesează website – ul  si clienții au ales servicii noi pe care până la existența site – ului de prezentare nu le știau că există. Concluzia este că odată cu creșterea numărului de clienți va crește profitul dvs. și afacerea va prospera.

Ce mai așteptați ?

Contactați-ne pentru a găsi soluția potrivită pentru dvs.

Vreți să aflați mai multe ? Contactați-ne !

Vorbiți cu cineva care chiar vă înțelege

CREȘTE-ȚI AFACEREA ÎNCEPÂND CHIAR DE AZI. OBȚINE MAI MULT TRAFIC. MAI MULȚI CLIENȚI. MAI MULTE VÂNZĂRI