Planuiti sa deschideti un Magazin Online ? Suntem aici sa va oferim suportul de care aveti nevoie

Daca planuiti sa deschideti un Magazin Online sau daca detineti deja un magazin online si aveti nevoie de sfaturi pentru a-l face mai profitabil suntem aici sa va ajutam.  Experienta noastra va face diferenta intre magazinul dvs. online si cel al concurentei.

Consultantii nostri va ofera solutii adaptate nevoilor dvs si va indruma cu sfaturi pentru a optimiza magazinul online astfel incat profitul dvs. sa fie maximizat.

magzin-online-oradea

Chiar daca comertul online este in plina ascensiune sute de magazine online se inchid in fiecare an. Motivul principal este lipsa unui plan pe termen mediu, lung si lipsa cunostintelor din domeniul comertului online.  Serviciile de consultanta pentru implementarea si dezvolatarea magazinului online sunt  cele care fac diferenta intre succesul sau esecul magazinului dvs. online.

Consultantii nostri vor analiza produsele dvs. si vor implementa strategia adecvata pentru ca magazinul dvs. online sa aiba succesul garantat. Gasim solutia tehnica potrivita si o implementam in magazinul dvs. online astfel incat experienta clientilor dvs. in magazin sa fie cat mai placuta si profitul dvs. sa fie pe masura asteptarilor. Trebuie sa aveti in vedere ca aceste lucruri nu se intampla „peste noapte” si ca va trebui sa lucrati impreuna cu noi pentru garantia succesului.

Servicii complete de consultanta pentru Magazinul Online !

Magazinul Online are nevoie de aceleasi lucruri de care are nevoie un magazin fizic insa cu o persepctiva putin diferita. De exemplu, in loc de un spatiu comercial inchiriat aveti nevoie de o adresa web si un serviciu de gazduire. In loc de un POS la tejgheaua magazinului aveti nevoie de un sistem de plati electronic  integrat in magazinul online. Toate procedurile pe care vanzatorul trebuie sa le urmeze  atunci cand lucreaza intr-un magazin fizic sunt digitalizate in cazul magazinului online.

Serviciile noastre de consultanta vor asigura suportul de care veti avea nevoie la deschiderea si apoi  la administrarea magazinului online. Vom stabili de la inceput un plan de integrare in functie de necesitatile dvs.  incepand de la alegerea numelui, adresei web a magazinului si a planului de gazduire pana la alegerea metodei de livrare si plata a produselor.

 • Analiza produselor
 • Planificare
 • Design si Strategie de continut
 • Optimizare magazine online
 • Optimizare pentru mobil
 • Statistici
 • Management produs
 • Interfata gestiune comenzi
 • Servicii clienti
 • Comert international
 • Metode de plata
 • Metode livrare
 • Modele fidelizare clienti
 • Analiza performantei si Optimizare

Magazin Online – Implementare Usoara, Rapida si Suport tehnic de calitate

Va dam idei pentru crearea si implementarea magazinului online, analizam afacerea dvs, stabilim planul de marketing necesar pentru a face magazinul sa fie prezent in afisarile motoarelor de cautare. Pe scurt ne asiguram ca magazinul dvs. online sa aiba un succes garantat.

Stim, scopul dvs. este un venit mai mare. Sfaturile noastre va vor apropia de acest scop.

Intotdeauna exista un competitor, indiferent ce am face noi pentru ca produsul nostru sa fie unic, care sa vanda un produs similar.  Cresterea vanzarilor presupune o viziune diferita fata de cea a competitorilor.

Noi ghidam clinetii nostri pentru a avea o abordare diferita prin campanii de marketing online, care sa optimizeze metodele de vanzare. Si noi la randul nostru dorim ca vanzarile sa va creasca si astfel vom avea satisfactia unui client multumit.

Crestere-vanzari-online

Incredere

Multumirea clientilor este principiul dupa care ne ghidam. Ne straduim in permanenta sa oferim servicii de calitate deoarece pentru noi cel mai important lucru este ca dvs. sa fiti multumiti de serviciile noastre. Colaborarea buna cu clientul este deasemenea scopul nostru drept pentru care raspundem rapid solicitarilor.

Magazin Online Handmade Oradea Testimonial

O strategie eficienta este cheia succesului in comertul online

Avand o vasta experienta in domeniul comertului online consideram ca Strategia este cheia succesului in lumea comertului digital.

Este total gresit sa credeti ca doar faptul de a avea un magazine online si produse de vanzare va va face milionari.

O buna strategie de vanzare combinata cu un magazine online bine conceput  va avea efectul contat in cresterea profitului dvs.  Avem cunostintele necesare si idei pentru a pune la punct strategia care sa va duca in fruntea competitorilor.

Aveti nevoie de o strategie pentru un magazin online ?

Magazinele online s-au inmultit semnificativ in ultimii ani. Am implementat si noi multe dintre ele si suntem siguri ca facem fata la orice provocare venita din partea clientului.

Experienta noastra va face ca aventura dvs. in comertul digital sa fie cu siguranta un succes. Utilizati formularul pentru a lua legatura cu reprezentantii nostri

SAU SUNATI-NE CHIAR ACUM (+40 722468704) SI DESCHIDETI-VA PROPRIUL MAGAZIN ONLINE.